Disclaimer

Voor deze website is het onderstaande van toepassing

Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid

Deze website is gepubliceerd onder verantwoordelijkheid van de brandweer post Beuningen.
Tenzij uitdrukkelijk vermeld staat dat al het aangeleverd materiaal van derden op persoonlijke titel aangeleverd is.
De webmaster van deze site neemt geen verantwoordelijkheid ten aanzien van de eventuele rechten van foto’s, artikelen en/of afbeeldingen die door derden zijn toegestuurd en geplaatst op deze site.
Hoewel bij het samenstellen van de inhoud van deze site de uiterste zorg is nagestreefd, sluiten de webmaster en brandweer post Beuningen iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site beschikbaar is.
U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft ten aanzien van de inhoud van deze website.

Foto’s op de pagina’s

Op alle foto’s en internetpagina’s van deze website berust copyright.
De foto’s zijn gemaakt door brandweer post Beuningen tenzij anders vermeld staat.
Wanneer men een foto wil overnemen op welke wijze dan ook, dient altijd contact te worden opgenomen met brandweer post Beuningen via het contactformulier.
Er is getracht de privacy van slachtoffers zoveel mogelijk te waarborgen. Mocht u van mening zijn dat de privacy toch geschonden wordt, neem dan eveneens contact op met de webmaster.

Artikelen

Geplaatste artikelen, brochures en/of uitspraken zijn rechtstreeks overgenomen van de bron; de opinie van de auteur hoeft niet overeen te komen met die van de webmaster of brandweer, of overeen te komen met de werkelijkheid.

Verwijzing andere websites

Deze website bevat verwijzingen of links naar andere sites die buiten het domein van brandweerbeuningen.nl liggen. Deze zijn opgenomen ter informatie van de gebruikers en te goeder trouw geselecteerd voor de doelgroepen van brandweerbeuningen.nl. De webmaster is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. De webmaster geeft geen garantie noch aanvaardt zij enigerlei aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, data, adviezen, verklaringen, software, producten of ander materiaal op dergelijke sites of bronnen.